Over ons

Verenigd Links heeft als insteek opkomen voor de zwakkeren in de samenleving, armoedebestrijding en gelijke behandeling, gelijke kansen voor iedereen. Met als basis respect, solidariteit en loyaliteit naar elkaar toe.

Stop airport Lelystad

Actie Airport Lelystad

Vanuit Verenigd Links Assen en Weststellingwerf wijst men op de problemen die ontstaan wanneer Lelystad Airport in 2018 een nieuwe baan opent. Dan passeren er ongeveer 4000 vluchten op een hoogte v...

Even voorstellen...

Het alternatief  

Verenigd Links heeft als insteek opkomen voor de zwakkeren in de samenleving, armoedebestrijding en gelijke behandeling, gelijke kansen voor iedereen. Met als basis respect, solidariteit en loyalit...

Informatie

Verenigd Links staat bekend als een partij die samenwerking zoekt, vooral daar waar dat leidt tot meer invloed op het beleid. Vanuit dit politiek-strategisch oogpunt is door Verenigd Links besloten, dat Ad van de Kolk  (VL Raadslid in de gemeenteraad van Súd-West Fryslân) een zetelverbinding aan zal gaan met de fractie van Totaal Lokaal. Binnen deze constructie zal hij de standpunten van Verenigd Links blijven uitdragen. De samenwerking, die een lokaal karakter draagt, moet leiden tot een meer evenwichtige verhouding in de Raad en een meer daadkrachtige houding ten opzichte van het beleid.

Verenigd Links is een groeiende partij, die zich niet alleen in S-W Fryslân en Leeuwarden manifesteert.  Ook in de gemeenten Franekeradiel, Smallingerland, Kollumerland c.a., Groningen en Assen zijn nieuwe afdelingen in opbouw. De standpunten en idealen van Verenigd Links worden daardoor in een steeds groter gebied voor het voetlicht gebracht. Nederland is toe aan een socialer, humaner en effectiever beleid, ook in de plaatselijke politiek.

 

Voor informatie: Addy Stoker / Tel.0615353845 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.